Hoppa till sidans innehåll

Inbjudan till Upplandsserien 2019

15 APR 2019 07:01
Årets upplaga av Upplandsserien i korthållfältskjutning består av nio deltävlingar, varav resultaten vid de fem bästa tävlingarna räknas.
  • Skapad: 15 APR 2019 07:01

Den första tävlingen är Vrenaträffen i Nytorp, Vrena lördagen den 27 april, följt av Kanonträffen i Finspång, söndagen den 5 maj.

De ingående tävlingarna arrangeras av föreningar inom Södermanlands, Västermanlands, Upplands och Stockholms skyttesportförbund, men serien är öppen för alla intresserade.

Det krävs som vanligt inte någon speciell anmälan till Upplandsserien, utan alla som deltar i någon av de olika tävlingarna, räknas även automatiskt in i Upplandsserien. Det utgår inte heller någon avgift för Upplandsserien, utan den enda avgift du betalar är den avgift som arrangerade förening tar ut.

Välkomna till årets korthållfältskjutningar!

PM för arrangörer.
För att det ska det ska fungera bra med inbjudningar och resultat, vill jag att ni skickar både inbjudan, och senare även prislistan till mig efter tävling, så vidarebefordrar jag dem till de kontakter jag har i min sändlista.
Obs! Prislistan ska vara komplett med mål och avstånd, samt eventuella prispengar.

Om det är ytterligare någon som vill få dessa utskick, så är det bara att skicka ett mail till mig så lägger jag till dig. Eller om du har bytt e-post-adress behöver jag få veta det också.
Vill du inte få utskicken längre kan du givetvis också avanmäla dig.

Christer Jansson

samordnare för Upplandsserien

Skribent: Jan Norlander
Epost: Adressen Gömd

E-post This is a mailto link

Har du information som du vill ha publicerad på någon av Västmanlands Skyttesportsförbunds hemsidor, kontakta då webbredaktör Filip Andersson via mail alternativt telefon 073 683 94 49