Hoppa till sidans innehåll

Swedish Cup 2017

08 JAN 2017 20:04
  • Skapad: 08 JAN 2017 20:04

Då var ytterligare ett tävlingsår igång med 2017 års första tävling. Den 5-7 Januari avgjordes Swedish Cup i Sävsjö. Representanter från fyra av Västmanlands föreningar fanns på plats för att tävla, coacha och prata med andra likasinnade.

Fagersta var den förening som man alltid visste var man hittade någonstans. Det gänget satt nämligen på första parkett till samtliga skjutlag i gevärshallen. Både skyttar och tillhörande familj följde livevisningen och höll koll på poängen för alla intressanta skyttar.

Arbogaskyttarna hade dragit årets nitlott och fått rätt jobbiga skjuttider. Andra dagen sköt damerna kl 8:00 på morgonen, så halv åtta ska du vara påklädd skyttekläder och på plats på banan. Med restider blev det rätt tidig uppstigning.... Även två av Björkstaskyttarna fick en tidig morgon sista dagen, medan de andra njöt lite extra av sovmorgonen.  

I väntan på sin tur att skjuta fanns även Virsboskytten Nathalie på plats. Då Swedish Cup är en större tävling skjuter även pistolskyttarna sin del av tävlingen i den ena skyttehallen. Så vill man kan man kika på hur det ser ut när de skjuter. Det hölls även ett gäng föreläsningar om t ex scatt och idrottonline under helgen för den som var intresserad. Om inte det passar så finns det alltid någon bekant person att prata med. Vill man se bilder från tävlingen så finns de på SvSF:s flickrsida som hittas på följande länk: https://www.flickr.com/photos/105063836@N07/albums/with/72157675107490563 

Skribent: Agnes Svedberg
E-post: Adressen Gömd

E-post This is a mailto link

Har du information som du vill ha publicerad på någon av Västmanlands Skyttesportsförbunds hemsidor, kontakta då webbredaktör Magnus Sträng via mail alternativt telefon 070 35 12 449