Hoppa till sidans innehåll

Dags att anmäla sig till JSM och SkolSM

09 AUG 2010 20:03
Då närmar sig tiden då jag måste ha eran anmälan till dessa tävlingar, anmälan sker mao förbundsvis via mig.
Efteranmälan kommer endast att ske i mån av plats.
  • Skapad: 09 AUG 2010 20:03

JSM/RM i Kristinehamn,
Anmälan senast 13/8 med namn, skyttegrenar och klass JSM eller RM, gevärsskyttekortsnummer, aktivitetskortsnr för de födda 1995 och tidigare, ev föreningslag (tvåmanna), luncher samt vilka som önskar boende i de stugor jag har bokat i nära anslutning till skyttecentret (efter underlag som jag tidigare sänt ut i intresseförfrågan).
Där finns möjligheter för frukost och kvällsmat (grillning). Efter jag fått in anmälningar och jag fått ett grepp på hur många/vilka vi blir återkommer jag om hur vi resor till tävlingarna. Jag kommer som vanligt att följa med för att ta hand om och hjälpa våra ungdomar på och utanför skjutbanan.
 
SkolSM i Eskilstuna
Anmälan senast 1/9 med namn, skyttegrenar och klass, gevärsskyttekortsnummer, aktivitetskortsnr för de födda 1995 och tidigare, ev skollag (tvåmanna), luncher, t-shirt med stl, tävlingsdekal. Resor och hjälp till tävlingarna får skötas av föreningarna/föräldrar.
 
Inbjudningarna finns på skyttesportförbundets hemsida.
 
Matts Johansson
073-940 54 20
Skribent: Matts Johansson

E-post This is a mailto link

Har du information som du vill ha publicerad på någon av Västmanlands Skyttesportsförbunds hemsidor, kontakta då webbredaktör Magnus Sträng via mail alternativt telefon 070 35 12 449