Hoppa till sidans innehåll

Korthållscupen omgång 2

10 AUG 2015 22:24
Regionfinalen i korthållscupen lyckades arrangörerna med snabba ryck få ihop, vilket slutade med ett utmärkt arrangemang. Tyvärr så gick det inte lika bra för Västmanlands lag som vi hoppats då inget av de två som kvalade vidare klarade av den tuffa
  • Skapad: 10 AUG 2015 22:24

Men ändå blir detta en tävling att skriva om, en tävling som visar att även de bästa kan misslyckats. För ibland behöver man bli påmind om att bakom fina resultat och höga placeringar finns även de gånger som man hamnat precis utanför, det saknats några poäng och man har helt enkelt haft en dålig dag.

Laget från Björksta hamnade på andraplats. Om man läser resultatlistan nerifrån såklart. Med närmare 50 poäng efter förstaplatsen var alla lagmedlemmar besvikna efter att dagens alla skott var avklarade. Ingen i laget hade ett speciellt bra resultat, så detta blev ett tydligt bevis på att även de bästa kan ha en dålig dag.

Någon som sköt riktigt bra dagen till ära var Arbogas ställningsskytt Magnus Sträng som fick ihop 183 poäng i grundomgången och gjorde därefter även en bra final. Tyvärr räckte lagets samlade poäng enbart till en fjärdeplats, trotts att även kuddskytten Emma Holmer fick ihop ett bra resultat.  Fem ynka poäng till hade räckt för att få en bronsplacering. Nu slutade istället totaltpoängen på 965 poäng.

Till slut är allt vi kan göra helt enkelt bara att gratulera Bromma-Solna vars båda lag tog hem topp placeringarna med över tjugo poängs marginal ner till Vaksala som hamnade på en tredjeplats. Vi får helt enkelt hoppas att dessa värdiga vinnare ökar poängen ytterligare när de ska kamma hem vinsten i Riksfinalen som hålls i Eskilstuna första helgen i Oktober.

Resultatlista

Skribent: Agnes Svedberg

E-post This is a mailto link

Har du information som du vill ha publicerad på någon av Västmanlands Skyttesportsförbunds hemsidor, kontakta då webbredaktör Magnus Sträng via mail alternativt telefon 070 35 12 449