Hoppa till sidans innehåll

Lerums Ungdomsskytteförening i samverkan med bl.a Västergötlands Handikappidrottsförbund inbjuder till serieskjutning med luftvapen för elektronskyttar.

13 OKT 2015 20:31
Skyttet sker i form av hemmabaneskytte och varje månad/omgång skickar skyttarna in sitt bästa resultat till tävlingsledaren. En avgörande tävling genomförs i maj 2016.
  • Skapad: 13 OKT 2015 20:31

Serien Serien skjuts i sju omgångar med början i oktober, varje omgång omfattar en månad. Sista resultat skickas in i april 2016.Varje omgång skjuter man 40 skott, fördelade på 8 tavlor. Redovisningen sker via mail eller per sms till tävlingsledaren, i heltal inte decimalt. I rankinglistan räknas ett snittresultat på samtliga resultat, då måste det vara minst fem inskickade resultat. Skyttarnas resultat visas på en rankinglista som finns på arrangörens websidahttps://www6.idrottonline.se/LerumUSKF-Skyttesport/LerumsUngdomsskytteforening/RankinglistaElektronskytte2015-2016 Tavlorna ska vara numrerade, ha namn och klubb skrivna på baksidan samt vara signerade av ledare.Om elektroniska tavlor används ska de vara utskrivna på papper och signerade av ledare. Tavlorna förvaras i föreningen och kan efterfrågas av tävlingsledaren. Avgörande tävling I mitten av maj månad 2016 samlas de 10 bästa i rankinglistan inom respektive klass för en avgörande tävling vem som vinner Västgötaserien 2015-2016. Penningpriser och diplom delas ut till 1:an, 2:an och 3:an i resp. klass. Arrangören återkommer med datum och plats. Vilka får deltaga: Skyttar inom Sverige som är med i en förening som är ansluten till Svenska Parasportförbundet eller Svenska Skyttesportförbundet.
Klasser
Följande klasser finns att anmäla sig i: R10 – stående R11 – sittande(liggande) med stöd. Med stöd menas kudde, rem eller armbåge.
Öppen Klass – sittande (liggande) med stöd. Med stöd menas kudde, rem eller armbåge. (Tänkt som en klass för de som vill prova på typ ledsagare eller förälder.) Ingen final i denna klass.
Prisutdelning i samtliga tre klasser.
Anmälan/Startavgift: 100 kronor per klass och deltagare som sätts in på Lerums Ungdomsskytteförenings postgiro
714135-1. På Postgiroblanketten anmäler du också deltagandet med namn, klubb och klass eller via mail till tävlingsledaren.
Tävlingsledare och Frågor: Tävlingsledare är Håkan Nilsson, Lerums Ungdomsskytteförening tel: 0733-804424 eller This is a mailto link
Varmt Välkomna till en rolig och spännande tävling i Elektronskytte!

Inbjudan i PDF-format

Skribent: Jan Norlander

E-post This is a mailto link

Har du information som du vill ha publicerad på någon av Västmanlands Skyttesportsförbunds hemsidor, kontakta då webbredaktör Magnus Sträng via mail alternativt telefon 070 35 12 449