Hoppa till sidans innehåll

Träningsgrupp Västmanland, andra träffen

27 FEB 2017 19:05
  • Skapad: 27 FEB 2017 19:05

För andra gången träffades träningsgrupp Västmanland, denna gång på Djäkneberget i Västerås. Då helgen krockade med bland annat sortlov för en del skyttar blev grupperna ungefär hälften så stora i jämnförelse med förra gången. Detta bidrog dock till att varje skytt fick lite extra hjälp av Karl Olsson som var helgens ledare.

Upplägget på de båda helgdagarna såg likartat ut. Grupperna var indelade likandant som förra gången och började med fri träning där Kalle gick runt bland skyttarna och diskuterade tekniska detaljer och förbättringar. Scatterna användes flitigt för att kunna lista ut ytterligare saker att jobba med.

Därefter var det dags för lunch och det pratades en del skytte även här. Eftermiddagen började med diskussioner om skillnaden mellan resultatmål och prestatonsmål och skyttarna fick uppmaningen om att fokusera mindre på siffrorna på skärmen och mer på vad som kan göra att siffrorna ska blir högre. Teorigenomgång

Efter den teoretiska genomgången blev det ytterligare en stund "fri träning" och dagen avslutades med en liten tävling. Nästa gång det är dags för träningsgrupp Vmanl att träffas är den 18-19 Mars i Munktellarenan. Men då är det korthållsbössan som gäller.

Skribent: Agnes Svedberg
E-post: Adressen Gömd

E-post This is a mailto link

Har du information som du vill ha publicerad på någon av Västmanlands Skyttesportsförbunds hemsidor, kontakta då webbredaktör Magnus Sträng via mail alternativt telefon 070 35 12 449