Hoppa till sidans innehåll

Virsbosmällen 2011

25 APR 2011 19:01
Ännu en gång har vi lyckats hålla ihop vår tävling från början till slut. Tävlingen jag pratar om är givetvis Virsbosmällen, som ordnades den 12-13 mars 2011.
  • Skapad: 25 APR 2011 19:01

Eftersom vår förening endast har 6 banor och vi hade 129 anmälda skyttar så förstår alla att detta inte kunde ordnas utan ett par extra dagar under tävlingsveckan. Vi var några tappra ledare som redan började med tävlingen på onsdagskvällen och fortsatte sedan även på torsdagen av rena farten.

Lördag morgon var det då dags för den riktiga starten av Virsbosmällen 2011. Alla ledare och barn som skulle hjälpa till med tävling var både förväntansfulla och givetvis lite spända.  Det är så mycket som kan gå snett när det gäller den tekniska biten av tävlingen. Datorernas underbara värld är inte alltid så lätt att handskas med. Kan redan nu tala om att den biten av tävlingen fungerade bra, trots vissa missöden men som tjejerna vid datorn fixade galant. En stor eloge till datortjejerna som fick sitta nere i källaren vid datorn hela långa helgen.

Söndagen fortsatte i samma tempo som lördagen hade börjat med. Vi i personalen kom till skyttelokalen runt kl.8 både lördag och söndagsmorgon och vi åkte därifrån runt 20.00 på kvällen. Det är en helg med många skratt men också en hel del gäspningar.

Vi vill tacka alla skyttar för en otroligt trevlig tävlingshelg. Vi hade skyttar från 13 olika föreningar.  Några helt nya föreningar hittade till oss i Virsbo och vi hoppas att ni tyckte att det var så pass trevligt att ni återvänder nästa år.

Jag avslutar med att tacka alla som deltog i tävlingen och givetvis alla som hjälpte till med allt arbete kring tävlingen.

Vi ses nästa år igen !/Satu Lamminniemi

Skribent: Satu Lamminniemi

E-post This is a mailto link

Har du information som du vill ha publicerad på någon av Västmanlands Skyttesportsförbunds hemsidor, kontakta då webbredaktör Magnus Sträng via mail alternativt telefon 070 35 12 449